pátek 14. června 2013

ŠK výlet Olomouc

Ahoj, naše třídy (Áčko a Béčko) se včera vydaly na ŠK výlet do Olomouce :D
Byla to sranda, ségra je ve třetí třídě tak jsem jí koupila kartičku s výjmenovanými slovy a ona doma brečela, že chtěla něco pěkného a jak se těšila co jí koupím... Tak příště :p

Já jsem si koupila řetízek s křížkem (na Svatém kopečku) z "kočičího zlata".
Jinak jsem měla cookies a potom i citrónovou zmrzlinu, cheesburger, skittles, colu a všechno možnéé..!

Rozchod jsme měli snad všude kde se dalo, takže tím byl pro mě výlet lepší. nechutné (HOODNĚ NECHUTNÉ) bylo jezdit městskou dopravou. Děsný hic, tam teda ještě větší. Všichni namačkaní, cítit pot a pořád tam kdosi prděl :D
Navíc jedna malá holčička za mnou se pozvracela...

No, celkem to šlo, teda byl to dobrý výlet. A hlavně levný. Příště zase pojedeme na dvoudenní výlet.. ;)
Aiko

5 komentářů:

  1. Super!Som rada že si si užila..ja som v svoj posledný rok na základke na šk. výlet nešla :/
    Nevadí...ja viem tiež na výletoch požrať s prepáčením všetko možné,ale prekvapivo mi nebýva zle :D :D Akosi vyhladnem a to len sedím!
    Ja tiež kupujem segrám tak pexesá pohľadnice, to je už u nás zvykom :D Veď idem na výlet ja,nie ony :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlatíčko a fakt si zruš overovanie komentárov...nenávidí to väčšina blogerov :* Ak si s tým nebudeš vedieť dať rady,napíš mi ;)

      Vymazat
  2. Myslím že pre sestru to bol dobrý darček, ešte sa jej to bude hodiť ;) Výlety s triedou mám rada, vždy si to tam užijem.

    OdpovědětVymazat
  3. Uf, tak my sme tento rok neboli na žiadnom školskom výlete nakoniec, ale ako vidím, ty si si to riadne užila. :) Ja zásadne nikomu nič nekupujem na výletoch, ak si o to vyslovene nepožiada a aj to mi musí spresniť, čo si predstavuje pod tým, že mu mám niečo kúpiť, pretože nechcem kúpiť nejakú hlúposť. :D No, ale tak nabudúce sestričke kúpiš niečo, čo ju poteší. :D Aj keď, ja by som sa asi tešila aj tej kartičke. :)

    MHD, hm, tak tú nemám rada, hlavne, ak sú preplnené autobusy, takže tento zážitok ti nezávidím, ešte sa mi ale nestalo to, čo tebe, našťastie. Na druhej strane, prežila si to a myslím, že si si to viac užila ako neužila. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. :) Tak aspoň, že ste si to užili. Mňa by z toľkých sladkostí bolelo brucho, ale ty si to určite zvládla ;-) My sme boli na výlete minulý týždeň a to v BA (Bratislava/e) :) Tiež to bolo super! :D

    XoXo Chloé

    OdpovědětVymazat